Selecteer een pagina

Over mij

Sanne

Hoi!
Ik ben Sanne. Samen met man en kinderen (7 en 5) woon ik in Zwolle. Met een dynamisch leven van een jong gezin, leuk werk, vrienden en familie in Brabant is er altijd wel wat te doen. Om hierin balans te houden ben ik graag  in de natuur en zoek hierin de rust op. In de tuin uitkijkend op de wei met paarden en schapen, in de Vreugderijkerwaard aan de IJssel om de hoek of in de bossen. Wandelend met alle zintuigen open opladen en tot rust komen in mijn eigen (gezins)bubbel. Ik ga graag de wereld in om mooie plekken te ontdekken en ervaringen op te doen. Eerder de hele wereld over met een rugzak, nu met het gezin op avontuur met ons camperbusje. Daarnaast ga ik graag naar concerten en festivals. Alles in het teken van balans en verbinding. En dat valt soms niet mee.

Als beeldend therapeut (vaktherapeut) ben ik twaalf jaar werkzaam geweest binnen het grensvlak van psychiatrie, gehandicaptenzorg en forensische zorg. Momenteel ben ik als zelfstandig therapeut verbonden aan een traumacentrum (SGGZ).

Ik heb met veel verschillende mensen mogen werken, waarbij het voor mij steeds neerkomt op het maken van contact, om vanuit daar te kijken wat de mogelijkheden zijn om in beweging te komen. Wanneer je in beweging bent, kom je in proces en kun je hetgeen aankijken, doorvoelen, uiten, loslaten of omarmen. Als holistisch therapeut heb ik hierin verdieping gevonden.
In mijn eigen proces hierin vond ik steeds meer vertrouwen in mijn intuïtie en kwam ik weer in verbinding met mijn kern, mijn Zijn. Dat wens ik iedereen toe, en vanuit dat hartsbesluit is Praktijk Onder de sterren ontstaan.

Opleidingen & Registraties

REGISTRATIES

Register Vaktherapie
sinds mei 2011


NVBT
Nederlandse Vereniging voor Beeldende Therapie


FVB
Federatie Vaktherapeutische Beroepen

  Registraties

OPLEIDINGEN

Reiki Trainer
Praktijk Essensa

januari 2023 gestart

Holistisch therapeut
ZoMa opleidingen

december 2022 afgerond

Reiki Master
Reiki 1, 2, 3a
augustus 2020 afgerond

Vaktherapie Beeldend (voorheen Creatieve Therapie Beeldend)
HAN Nijmegen
mei 2008 afgerond

BIJSCHOLING

Mind Eye Power (MEP) Basics kind en jeugd

Imaginaire Exposure en Imaginaire Rescripting bij PTSS

Tekenbewegingsmethode (TBM)

Basistraining Schematherapie

Schematherapie bij mensen met een laag IQ, Helpers en Helden

Affectregulerende Vaktherapie

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)